Dobrodošli, posjetioče! [ Registracija | Prijava

Oglas za Odjeća, obuća (4)

001_Nemacka_Holandija

2 €

Polovna garderoba Nemačka, Holandija 2€-Kg

* Polovna garederoba EKSTRA kvalitete * Uvoz iz Holandije i Nemačke * Pakovanja od 15kg * Probrano da nema prljave, pocepane i flekave robe Pozovite […]

1351 total views, 0 today

H&M

5 €

POVOLJNO!Prodaja muške polovne odjeće i obuće!

Prodajem veoma povoljno, dijelom i firmiranu mušku, POLOVNU i VEOMA OČUVANU garderobu. Nudim: košulje, dukserice, jakne, kravate, donje dijelove trenerki, šalove, džempere.Poznati brendovi:Zara, Boss, Pull&Bear, D&G, Tudors, […]

1612 total views, 0 today

10735944_780172052029722_1613184115_n

10 €

Unikatni heklani bolero za djevojčice

heklani bolero od konca i vunice u vise boja. radim po narudzbi. kontakt tel 069495340. niksic

5866 total views, 1 today

dogovor €

Unikatne stvari od konca

PO NARUDZBI. IZABERITE SVOJU KOMBINACIJU BOJA. HEKLANE KAPE, UKRASNE RUKAVICE I TORBICE ZA MOBILNI.torbica hello kitty za djevojcice TEL. 069/495-340. NIKSIC KAPE 3E, RUKAVICE 1.5, […]

2374 total views, 1 today

 • REKLAMIRANJE VAŠIH USLUGA

  Besplatno oglašavanje vaših usluga za turiste iz Srbije – posetite sajt i postavite vaš oglas a time će oglas biti postavljen i FaceBook.

 • BAZENI

  Pool Set je firma koja se bavi: izgradnjom, montažom, održavanjem i projektovanjem bazena i fontana kao i veleprodajom i maloprodajom bazenske opreme, mozaik pločica i hemije. Ovlašćeni distributer nekoliko najvećih svetskih firmi za proizvodnju bazenske opreme kao što su: ASTRAL POOL (Španija), AQUALUX (Francuska), DINOTEC (Nemačka), PONTAQUA (Mađarska) i PISCINA (Italija). Distribuciju na prostoru Srbije, Crne Gore, BIH, Hrvatske i Makedonije.

 • SOLARNE INSTALACIJE

  Radni tim “Elektrovod“ d.o.o. čine stručno osposobljeni, motivisani projektanti i instaleri koji su ključni subjekti za sve izazove i uspjehe naše firme.
  NAŠ CILJ je promocija, razvoj, ugradnja i eksploatacija obnovljivih izvora energije u Crnoj Gori uz primjenu pravila održivog razvoja dajući podršku u ostvarenju opredjeljenja da u svemu bude ekološka država.
  Posjetite naš sajt ELVOD.

 • OFSET I DIGITALNA ŠTAMPA

  Artgrafika nudi ofset štampu u koloru do formata B2 (700x500mm) na offsetnim, premaznim i specijalnim papirima do 350g/m². U ponudi je i digitalna štampa koja se odlikuje niskom cijenom otiska, visokim kvalitetom otiska, a pogodna je za kratke rokove izrade. Da bi konačan proizvod dobio željeni izgled dorada je nezaobilazan dio proizvodnje štampanog materijala, kao npr. plastifikacija, koričenje ili savijanje, sklapanje, rezanje, povezivanje i sl. Štamparija Artgrafika može da zaokruži kompletan proces završne grafičke dorade.